O Nama

Meridijan-1992




...

VAŠ POUZDAN PARTNER OD 1992. GODINE

“Meridijan-1992” d.o.o. Leskovac, međunarodna špedicija, unutrašnja i spoljna trgovina i konsalting, posluje na području Republike Srbije dugi niz godina. Zahvaljujući tradiciji, iskustvu, stručnom i korektnom odnosu u poslovanju, postali smo jedna od pouzdanijih špedicija u Republici Srbiji.

O nama




“Meridijan-1992” d.o.o. je kompanija osnovana 1992. godine sa sedištem u Leskovcu kao rezultat višegodišnjeg iskustva osnivača u poslovima carinjenja, špedicije i transporta, a sa ciljem pružanja usluga u oblasti zastupanja kod carinskih i svih drugih nadležnih organa u procesu uvoza/izvoza robe, spoljnotrgovinskog prometa, organizovanja međunarodnog transporta i pružanja pravnih saveta.

Kompanija posluje dugi niz godina i prati trendove modernog poslovanja. Naš stručni tim poseduje iskustvo i znanje, neguje individualni pristup klijentima i dobavljačima, dobre poslovne i partnerske odnose, što omogućuje Vama i Vašoj kompaniji fokusiranje na osnovnu delatnost.

Postojeća struktura naše kompanije kreirana je 2011. godine kada se “Meridijan-1992” reorganizovao, oformio prepoznatljiv i jak tim i otvorio poslovniice jedinice Leskovac (CI Leskovac), Niš (CI Aerodorm Niš); (CI Ž.stanica Niš) i Prokuplje (CI Prokuplje). Ogranak RAMACO koji se bavi konsultantskim aktivnostima u vezi s poslovanjem je osnovan 2017. godine sa sedištem u Beogradu i Leskovcu.